Aalst schoonmaakbedrijf enimina

Flexibel schoonmaakbedrijf in Aalst

Heb je geen tijd voor de kuis in huis? Woont of bent u gevestigd in Aalst? Schoonmaakbedrijf gezocht? Dan is Enimina het antwoord op uw vraag. Ons schoonmaakbedrijf is beschikbaar voor onderhoud van privéwoningen maar ook van kantoren, scholen, werkplekken en nog veel meer.

Groot en klein onderhoud met Enimina

Het onderhoud van uw woning neemt meer tijd in beslag dan je soms denkt, daarom biedt Enimina in Oost-Vlaanderen haar diensten aan, dus ook voor iedereen in Aalst. Schoonmaakbedrijf Enimina zal samen met u, de klant, bekijken we wat uw verwachtingen zijn en welke huisregels we in acht moeten houden.

Heeft u uw eigen bedrijf of kantoorruimtes en bent u op zoek naar een flexibel schoonmaakbedrijf in Aalst? Bij Enimina bent u aan het juiste adres. We zorgen niet alleen voor een grondig onderhoud van uw werkplekken, we zorgen er ook voor dat wij op de best mogelijke manier uw ruimtes te onderhouden zonder het werk te beïnvloeden.

Gaat u verhuizen of heeft u schade geleden aan uw woning? Enimina is ook beschikbaar voor intensievere projecten. Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien wat we hier voor u kunnen betekenen.

Bij de opstart van een nieuw project doen we een grondige inspectie van de te onderhouden ruimtes en maken we duidelijke afspraken over de huisregels.

Enimina, uw schoonmaakpartner

Laat het onderhoud van uw woning of kantoorruimte over aan professionals, met name laat het over aan ons schoonmaakbedrijf in Aalst, Enimina is een flexibele en betrouwbare partner die streeft naar de optimale tevredenheid van haar klanten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte of een afspraak!