Gent schoonmaakbedrijf enimina

Nieuw schoonmaakbedrijf in Gent

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het onderhoud van uw woning, kantoorruimte of werkplek in Gent? Schoonmaakbedrijf Enimina biedt u kwaliteit en flexibiliteit. We zijn gevestigd in Wetteren maar bieden onze diensten aan in heel Oost-Vlaanderen aan.

Weg met de kuis dankzij Enimina

Laat het onderhoud van uw woning over aan professionals. Enimina komt bij u langs voor een kennismakingsgesprek en een bezichtiging van uw woning. Duidelijke afspraken met onze klanten liggen aan de basis van een goede samenwerking.

We bieden ook onze diensten aan voor het onderhoud van kantoren en werkplekken. Samen met u bepalen we wat uw noden zijn en op welke manier we het best uw ruimtes kunnen onderhouden. Om u zo weinig te hinderen in uw dagelijkse bezigheden en ook het kuisen voor ons te vergemakkelijken, zijn wij flexibel en houden we rekening met uw openingsuren.

Bent u van plan om binnenkort te verhuizen in Gent? Schoonmaakbedrijf Enimina staat ook voor u klaar voor het opkuisen van uw oude woning of het klaarmaken van uw nieuwe woning. Bovendien zijn we ook een geschikte partner voor het onderhoud van scholen, studentenhuizen en residenties. We zijn flexibel en bieden u kwaliteit.

Enimina, uw schoonmaakpartner

Bent u op zoek naar een flexibele en betrouwbare partner voor het onderhoud van uw woning, uw kantoorruimtes of andere gemeenschappelijke ruimtes in Gent? Schoonmaakbedrijf Enimina biedt haar diensten aan in Oost-Vlaanderen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte of een afspraak.