Merelbeke schoonmaakbedrijf enimina

Schoonmaakbedrijf met kwaliteit

Laat het onderhoud van uw woning of werkplek over aan de professionele service van Enimina, een betrouwbaar en flexibel schoonmaakbedrijf. Merelbeke, Gent, Erpe-Mere, Aalst of ... Enimina is gevestigd in Wetteren en biedt haar diensten aan in Oost-Vlaanderen.

Een proper huis dankzij Enimina

Het huishouden neemt een groot deel van onze tijd in beslag. Neem meer tijd voor uzelf en doe beroep op Enimina voor het onderhoud van uw woning. Vooraleer we van start gaan, doen we een grondige inspectie van de te onderhouden oppervlaktes en ruimtes zodat we u een optimale service kunnen bieden.

Ook voor het onderhoud van kantoorruimtes en werkplekken is Enimina een betrouwbare partner. Samen met u kijken we wat uw noden zijn en bepalen we wat het beste tijdstip is om uw kantoor te komen poetsen.We zijn flexibel en zorgen ervoor dat noch wij noch uzelf hinder ondervinden van het poetsen.

Enimina streeft naar een langdurige vertrouwensrelatie met haar klanten. Daarom starten we elk project met een kennismakingsgesprek en een inspectie van de ruimtes die moeten onderhouden worden.

Heeft u een schade in huis na waterlek of rookontwikkeling? Of bent u van plan om binnenkort te verhuizen in Merelbeke? Schoonmaakbedrijf Enimina biedt ook haar diensten aan voor een intensiever onderhoud van uw woning, kantoorruimte of werkplek.

Enimina, uw schoonmaakpartner

Op zoek naar een betrouwbaar en flexibel schoonmaakbedrijf in Merelbeke? Neem contact op met Enimina en laat het onderhoud van uw woning of werkplek over aan professionals. We komen graag bij u langs voor een offerte.