Wetteren schoonmaakbedrijf enimina

Betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Wetteren

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het onderhoud van uw woning of kantoor? Gevestigd in Wetteren? Schoonmaakbedrijf Enimina is het antwoord op uw noden. Enimina is actief in Oost-Vlaanderen, en wij gaan samen met u op zoek naar uw noden en de invulling daarvan.

Enimina: een optimale service

We focussen ons op het totaalonderhoud van woningen. Samen met u, de klant, kijken we naar de noden voor uw woning of bedrijfsruimte. Het spreekt voor zich dat we rekening houden met uw wensen en huisregels bij het schoonmaken van uw huis of bedrijfsruimte.

Enimina is ook een betrouwbare partner voor het onderhoud en schoonmaken van kantoren en andere werkplekken. We zijn flexibel en houden dus rekening met uw openingsuren zodat zowel wij als uw werknemers zo weinig mogelijk hinder ondervinden tijdens het schoonmaken van de ruimtes.

We streven naar een langdurige vertrouwensrelatie met al onze klanten en beginnen elk project met een grondige analyse van de gebouwen. Hierbij inventariseren we de oppervlakte en de indeling ervan en maken we duidelijke afspraken over de huisregels.

Bent u op zoek naar een intensieve schoonmaak na water-of rookschade, de opkuis na een verhuis of het voorbereiden van een nieuwbouwwoning in Wetteren? Schoonmaakbedrijf Enimina is om u te helpen. Enimina neemt voor u de zorg van kuis en onderhoud bij u weg.

Enimina, uw schoonmaakpartner

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Wetteren voor het onderhoud van uw woning of werkplek? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij komen graag bij u langs voor een gesprek en voorbereiding van het project!